
Csemege ízesítésű ecetes uborka
A szokott ízek kedvelői és a gyerekek nagy kedvence a csemegeuborka szinte bármilyen étel méltó kiegészítője lehet. Ajánljuk mindazoknak, akik egy könnyed és rugalmasan párosítható savanyúságra vágynak.
Savanyított kovászos uborka
Ki ne ismerné a kovászos uborkát, mint pörköltjeink és sültjeink klasszikus kísérőjét. Nyári melegben hűsítő felfrissülést kíván a sütés-főzés jutalmaként, míg télen a benne található vitaminok segítenek felvértezni immunrendszerünket a hideg időben. Ajánljuk azoknak, akik egy klasszikus ízre vágynak akár alkalmakkor, akár csak a hétköznapokban.


Sós vizes uborka
A sós vizes uborka a kovászos uborka hagyományos eljárását idézi, mégis sajátos, egyedi ízvilággal hódít. Természetes érlelésének köszönhetően megőrzi a friss uborka roppanósságát, miközben gazdag, harmonikus aromákkal egészül ki.
Káposztával töltött ecetes uborka
Különlegességként ajánljuk a töltött csemege ízesítésű ecetes uborkát amelyet kézzel töltünk meg kifejezetten erre a célra gyalult káposztával.
