Paprikáink Szent-Györgyi Albert munkássága által már tudhatjuk, hogy a paprikafélék magas C-vitamin tartalommal bírnak. Kínálatunkban édes és csípős változatok is találhatók, amelyeket a kategórián belül is több fajta paprikából készítünk.
Édes paprikák
Édes paprikáink almapaprikából és pfefferóni paprikából készülnek.
Almapaprika
Pfefferoni paprika
Csípős paprikák
Enyhén csípős paprikáink almapaprikából, pfefferóni paprikából és hegyes erős paprikából készülnek.
Csípős paprikáink: Cseresznyepaprikát és macska paprikát a pikáns ízek kedvelőinek ajánljuk.
Savanyított almapaprika, csípős
Savanyított pfefferóni paprika, csípős
Savanyított rekord paprika
Savanyított cseresznyepaprika, csípős
Savanyított macska paprika, csípős (gyufapaprika)
Töltött paprikák
Káposztával töltött ecetes almapaprika
Káposztával töltött ecetes almapaprika, csípős
Káposztával töltött ecetes Tv paprika
Káposztával töltött ecetes kápia paprika
Káposztával töltött cseresznyepaprika