Paprikáink Szent-Györgyi Albert munkássága által már tudhatjuk, hogy a paprikafélék magas C-vitamin tartalommal bírnak. Kínálatunkban édes és csípős változatok is találhatók, amelyeket a kategórián belül is több fajta paprikából készítünk.
Édes paprikák
Édes paprikáink almapaprikából és pfefferóni paprikából készülnek.
Almapaprika

Pfefferoni paprika

Csípős paprikák
Enyhén csípős paprikáink almapaprikából, pfefferóni paprikából és hegyes erős paprikából készülnek.
Csípős paprikáink: Cseresznyepaprikát és macska paprikát a pikáns ízek kedvelőinek ajánljuk.
Savanyított almapaprika, csípős

Savanyított pfefferóni paprika, csípős

Savanyított cseresznyepaprika, csípős

Savanyított macska paprika, csípős (gyufapaprika)

Savanyított rekord paprika

Töltött paprikák
Káposztával töltött ecetes almapaprika

Káposztával töltött ecetes almapaprika, csípős

Káposztával töltött ecetes Tv paprika

Káposztával töltött ecetes kápia paprika

Káposztával töltött cseresznyepaprika
