Savanyított káposzta

Savanyú káposztánk fejes káposztából erjesztéses eljárással készül, amely során a són kívül hozzáadott fűszerekkel érjük el a nagyszüleink idejéből ismert ízeket. Káposztánk nem csak ízével, hanem magas C-vitamin-, és tejsav baktérium tartalma miatt is rászolgál arra, hogy a mindennapokban finom és emésztést is segítő savanyúságként fogyasszuk.

Savanyított káposzta levél

Savanyított káposztafejeinkhez lapos fejű káposztát használunk, ezek a gömbölyű káposztához képest vékonyabb levele a savanyú káposztánkkal együtt savanyodik, így sajátos fűszerezésével adhat nagyszerű alapot a klasszikus töltött káposztának.

Vegyes vágott savanyúság

Akik a lehető legváltozatosabb ízélményre vágynak, bátran próbálják ki vegyes vágottunkat, amely 8 féle zöldség gondosan válogatott kombinációjával adja meg ezt. A klasszikus ízekhez magas vitamintartalom párosul, ami miatt a vegyes vágott egész évben a ételeink remek kiegészítője lehet.

Csípős vegyes vágott savanyúság

Ha esetleg még a csemege változatnál intenzívebb ízre vágyunk, ajánljuk csípős vegyes vágottunkat, amely a capsaicinnek köszönhetően pikánsabb ízt kínál.